Boudoir Fotografie. Wat is dat nu weer?
Boudoir fotografie is heel simpel uitgelegd. Dames in lingerie. dat is het eigenlijk. Maar bevat een eindeloze manier van presentaties en gradaties. Het beste licht is natuurlijk licht, de zon dus. Dit geeft warme en rijke kleuren. Het beste hiervoor is na zonsopgang of juist voor zonsondergang. daarom verschillen de ideale uren met het seizoen. Deze kleuren heb je ook nodig voor zwart/wit eindresultaat, want zwart wit geeft een aparte en sensuele stijl. Kleur is uiteraard ook mogelijk. Is het licht buiten niet ideaal dan wordt ook studiolicht gebruikt.
Het zijn smaakvolle, discrete en sensuele foto's met toch wel een knipoog. 
Boudoir is geen naaktfotografie!  De meeste foto's worden genomen in de slaapkamer maar daarnaast is eender welke plaats goed zoals de keuken, badkamer. Zelfs buiten in de open lucht.
Het doel van boudoir is uiteindelijk dat je foto's hebt van jezelf waarop je fier bent over je lichaam. Deze foto's die worden gemaakt geven je een enorme boost in je zelfrespect, fierheid en zekerheid over jezelf
Beter dan een mental coach, ego therapeut! Boudoir fotoboeken worden vaak gemaakt zodat je later terug kan kijken op je lichaam zoals het was op dat moment. Gegeven als cadeau aan je partner of gewoon voor jezelf.

 Neen, dat is niks voor mij hoor.  
Nerveus voor je eerste boudoir shoot?  
Tenzij je een ervaren model bent, is dit wel even uit je comfort zone. Dus compleet normaal dat je nerveus bent. We verwachten niets anders.
Maar na een inleidingsgesprek waarin we samen bespreken van jouw verwachtingen, hoever je wil gaan want dit is uiteraard het belangrijkste zodat je niet gaat voelen dat wat je doet te ver gaat voor je. Jouw comfortzone verschilt uiteraard van andere vrouwen. Boudoir is absoluut geen vast draaiboek dat we afdraaien. Het gaat per slot van rekening dat je een persoonlijke ervaring hebt waarbij je je zeer gelukkig voelt. Jij alleen staat centraal!
Het is enkel jij en ik in de studio. We gaan voor fun en ernstige beelden. de zenuwachtigheid is zo verdwenen en je geniet ervan. Ik adviseer je over de poses die je kan aannemen. Je kan natuurlijk voorbeelden uit boeken, het internet of zelf van vrienden en kennissen die ook al eens een boudoir shoot hebben gedaan. 
Na de boeking krijg je tips om je voor te bereiden op de sessie en een lijstje met wat je mee mag brengen. 

Welke outfits breng ik mee?
Kant of sporty, kleur of zwart, string of shape wear.. wat je stijl ook is, neem vooral lingerie mee waar je je sexy en vrouwelijk in voelt.
Een bodysuit is een super outfit die elk model in de verf zet. Dat is een prima stuk om mee te beginnen. Ga eens langs bij een lingerie speciaalzaak, die weten als geen ander wat best bij jou past. 
Als deze shoot een cadeau is voor je partner, neem dan een hemd of vest van hem mee.

Haar & make-up.
Dit is geen make-over maar een fotoshoot van hoe je er echt uit ziet. Ik wil dat je jezelf herkent op de foto’s, daarom vraag ik om zelf voor je make-up & kapsel te zorgen. Wil je dat graag bij een visagiste/kapster laten doen heb ik een visagiste voor vrijdagavond en weekend.

Back to Top